• Geactiveerde Zuurstoftherapie en Corona

  In tijden van griepgolven en zeker tijdens huidige dreigende Covid-19 coronacrisis biedt de Geactiveerde Zuurstoftherapie van Airnergy waardevolle hulp.

  Image-empty-state.png

  22-09-2020

 • Haal het bos in huis deze herfst

  Haal het bos in huis deze herfst met de Geactiveerde Zuurstoftherapie van Airnergy. Geactiveerde Zuurstoftherapie gebruikt de processen die al miljoenen jaren in de natuur bestaan: de fotosynthese. Airnergy heeft een gepatenteerd, meervoudig bekroond proces ontwikkeld dat is gebaseerd op de natuurlijke processen die betrokken zijn bij fotosynthese, dat zorgt voor een betere zuurstofbenutting.

  Image-empty-state.png

  16-10-2020

 • Klooster Dossier: COPD en andere longaandoeningen

  De longziekten COPD longemfyseem en astma hebben als overeenkomst dat er te weinig zuurstof wordt aangevoerd en opgenomen. Geactiveerde Zuurstoftherapie helpt om de dieperliggende oorzaken van deze ziekten aan te pakken en de longcellen beter functioneren.

  Image-empty-state.png

  18-09-2020

 • Klooster Dossier: Geactiveerde Zuurstoftherapie

  Het toepassen van geactiveerde zuurstoftherapie verbetert de zuurstofbenutting en bevordert de balans in het autonome zenuwstelsel.

  Image-empty-state.png

  18-09-2020

 • Klooster Dossier: Geactiveerde Zuurstoftherapie en Burn-out en Stress

  Sinds de introductie van de Geactiveerde Zuurstoftherapie, blijkt dat deze therapie heel goed ingezet kan worden bij de preventie en behandeling van een burn-out.

  Image-empty-state.png

  21-09-2020

 • Klooster Dossier: Onderzoek COPD en Geactiveerde Zuurstoftherapie dr. Michael Kucera

  Onderzoek COPD en Geactiveerde Zuurstoftherapie dr. Michael Kucera.

  Image-empty-state.png

  25-09-2016

 • Slapen als een roosje

  Met behulp van een het proces dat we kennen uit de manier waarop bloemen en planten energie produceren - de fotosynthese - wordt de zuurstof in de lucht geactiveerd. Daardoor kan de zuurstof beter door het lichaam worden benut. Dit heeft een positieve invloed op alle lichaamsfuncties en vooral op een diepe en gezonde slaap. Juist de patiënten met een slaapstoornis, zoals bijvoorbeeld slaapapnoe, hebben daarbij veel baat.

  Tien procent van de bevolking leidt aan een chronische slaapstoornis. Ongeveer vier maal zoveel mensen hebben daar af en toe last van. Ongeveer 50% van de 60+’ers klaagt over een slechte niet verkwikkende slaap, 50% voelt zich na het opstaan niet in staat om veel te presteren en ook niet klaarwakker, waarbij tweederde van hen nooit uit zichzelf wakker wordt, maar daarvoor altijd een wekker nodig heeft. Dit geldt zeker ook voor de jongeren, want de feiten liegen er niet om: 62% van de 15 – 20 jarigen die met behulp van hun mobiele telefoon gewekt worden, zijn ’s morgens zeer slecht gehumeurd.

  Image-empty-state.png

  25-09-2020

Stapel kranten

Nieuws

Nieuws uit Praktijk 't Klooster en over Geactiveerde Zuurstoftherapie

't Klooster Natuurlijke Geneeswijzen | Geactiveerde Zuurstoftherapie | Airnergy

Woeziksestraat 50, 6604CM Wijchen

email: info@praktijkhetklooster.nl

KVK 81293089

Tel: 06-52065600

 • Facebook Social Icon