top of page
Zwemmen in de natuur

Ontgifting, Detox

Ervaar hoe het jouw gezondheid kan versterken

Versterk jouw gezondheid met een ontgiftingskuur bij 't Klooster

De ontgiftingskuur van ’t Klooster helpt het lichaam om op een effectieve manier te ontgiften en om de ontstane verzuring te bestrijden. In twaalf dagen kom je driemaal naar de praktijk voor gespecialiseerde detoxbehandelingen en voor een aantal sessies geactiveerde zuurstoftherapie. In de tussenliggende periode krijg je homeopathische en natuurlijke ontgiftingsmiddelen mee voor thuisgebruik. Wij zorgen ervoor dat jouw lichaam zich op een geheel natuurlijke wijze ontdoet van de slakken en gifstoffen. Hierdoor krijg je geen last van allerlei vervelende bijwerkingen. Uiteraard kun je qua activiteiten gewoon alles blijven doen, zoals je dat gewend bent.

Vervuiling van ons lichaam
Door de jaren heen stapelen de afvalstoffen  – ook wel slakken genoemd – zich op in ons lichaam. Het is dan ook van het grootste belang om ons lichaam van tijd tot tijd te ondersteunen bij het detoxen of ontslakken.

Giftige stoffen

De belangrijkste oorzaken van het binnenhalen van giftige ofwel toxische stoffen zijn een onvoldoende uitgebalanceerde voeding, medicijngebruik, het gebruik van

make-up, huishoudelijke chemicaliën, lucht- en milieuvervuiling, roken, alcohol- en koffiegebruik, stress en te weinig beweging.

Gevolgen
Door een overdaad aan toxische stoffen is het lichaam niet langer in staat om al deze schadelijke stoffen onschadelijk te maken en af te voeren. Onze ontgiftingsorganen – lever en nieren – en uitscheidingsorganen – darm, longen en huid – raken overbelast. De toxische stoffen blijven letterlijk achter in ons lichaam en dit is de oorzaak van veel van chronische ziekten en aandoeningen én overgewicht. Ook het bloed en de andere lichaamssappen raken vervuild. Het lichaam raakt daardoor in een chronische toestand van verzuring.

Begeleiding
Als een ontgiftingskuur wordt gestart dan kunt u dit het beste ‘gecontroleerd’ doen. Een verantwoorde ontgiftingskuur onder professionele begeleiding ondersteunt het zelfregulerende vermogen van het lichaam. Het spreekt vanzelf dat een natuurlijke aanpak hierbij de voorkeur verdient.  

Zet ontgifting / detox in bij de volgende symptomen

  • Overgewicht

  • Stressklachten

  • Chronische ziekten

bottom of page