top of page
Zwemmen in de natuur

Geactiveerde zuurstoftherapie

Ervaar hoe het jouw gezondheid kan versterken

Versterk jouw gezondheid met geactiveerde zuurstoftherapie bij 't Klooster

Airnergy therapie, ook bekend als geactiveerde zuurstoftherapie, zorgt er voor dat de ingeademde zuurstof beter in het lichaam kan worden benut en bevordert daarmee de balans in het autonome zenuwstelsel. 

Goed inslapen en doorslapen, volop energie, motivatie én een goede weerstand tegen ziekte! Dat zijn een aantal van de belangrijkste effecten die gebruikers van geactiveerde zuurstoftherapie ervaren. 

De verwachte leeftijd neemt gestaag toe en daarom is het des te belangrijker om de te kunnen leven zonder noemenswaardige beperkingen op gezondheid en vitaliteit. Het verouderingsproces met gezonde en natuurlijke methoden tegengaan is in bijna elke levensfase zinvol. Airnergy is hiervoor ontworpen, maar zeker ook als begeleidende therapie als er al chronische ziekten aanwezig zijn alsook tegen energie- of slaapstoornissen.

Een gezonde levensstijl omvat voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen, zoals water, fruit en groenten, evenals regelmatige lichaamsbeweging. Dit is algemeen bekend. Afhankelijk van de omstandigheden en levensfasen is het ook belangrijk om het eigen zuurstofgebruik van het lichaam te ondersteunen, want door te ademen nemen we continu de zuurstof uit de lucht op voor energieproductie, die zich elke seconde in elk van de meer dan 60 biljoen lichaamscellen (!) bevindt. Het is duidelijk onmisbaar.

Hiervan zijn we ons vaak onvoldoende bewust. Het optimaal benutten van de zuurstof uit de lucht die we inademen heeft de hoogste prioriteit voor onze gezondheid, maar ook voor onze eigen regulering en regeneratie. Dit geldt in het bijzonder voor de energiestofwisseling, de versterking van het hart- en hersenmetabolisme en voor celstructuur.

De belangrijkste en meest gerapporteerde effecten van

geactiveerde zuurstoftherapie zijn:

  • Voldoende zuurstof

  • Meer energie en vitaliteit

  • Verbetering van de slaap en het in– en doorslapen

  • Verbetering van het uithoudingsvermogen

  • Verbeterde mentale weerbaarheid en stressbestendigheid

  • Minder snurken

  • Normalisatie van de bloeddruk

  • Beter concentratievermogen

Meer weten? Lees hier verder of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Zet geactiveerde zuurstof in bij de volgende symptomen

​Geactiveerde zuurstoftherapie wordt vaak gebruikt in combinatie met of als aanvulling op een andere – reguliere – behandeling en werkt ondersteunend bij chronische ziekten en aandoeningen als:

bottom of page