top of page

Geactiveerde Zuurstoftherapie en Corona

In tijden van griepgolven en zeker tijdens huidige dreigende Covid-19 coronacrisis biedt de Geactiveerde Zuurstoftherapie van Airnergy waardevolle hulp. De Geactiveerde Zuurstoftherapie draagt bij aan het versterken van de cellen van de longen en het menselijke energiesysteem door energie op te nemen via de luchtwegen.

Tegelijkertijd draagt het op natuurlijke wijze bij aan de preventie van de ziekte (bijvoorbeeld veroorzaakt door verwarming van lucht of airconditioning in gesloten ruimtes) en kan het het regeneratieprocessen begeleiden, onderhouden of zelfs optimaliseren.


Dit werd ook bevestigd door Dr. Jibin Chi, voorzitter van de Channel Biomedical Group en directeur van de CHI Awakening Academy en winnaar van de Airnergy "Art of Air Award": "Het versterken van de ademhalingsfunctie en het immuunsysteem zijn twee sleutelstrategieën bij het bestrijden en verspreiden van het coronavirus. In dit opzicht is Airnergy een uitstekende tool voor iedereen die weg wil blijven van of zich wil beschermen tegen het Corona Covid19 virus of die besmet zijn geraakt met Corona of een vergelijkbaar griepvirus. Vitalisering door ademhaling met Airnergy kan de ademhalingsfunctie en de ontwikkeling van de eigen beschermingssystemen van het lichaam aanzienlijk verbeteren.'' 


Zoals bekend wordt de zuurstof niet verhoogd, noch geïoniseerd, noch van ozon voorzien. De gebruiker ademt lucht in zijn natuurlijke samenstelling.

Op basis van enkele vragen een opmerking over het gebruik van een Airnergy therapietoestel door meerdere personen: Uiteraard kan het toestel door zo veel mensen als gewenst worden gebruikt. De ademhalingsbril die gebruikt wordt bij het ademen mag maar door één persoon worden gebruikt. De neuscanule mag niet worden gedeeld met een tweede persoon.

Forest_edited.jpg

A.M. van Dam

22-09-2020

bottom of page