top of page

De Airnergy-Stream

Met de Airnergy Stream, ook wel dermovital therapie, is het mogelijk om de energieproductie van de cellen direct te onder de huid  ondersteunen en stimuleren. Dit gebeurt met lichtfrequenties. Cellen die hun functie niet meer of slechts gedeeltelijk kunnen vervullen, worden door de zogeheten Biofotonen gestimuleerd en versterkt, de regeneratie van de cellen kan beginnen.


Prof. Dr. Fritz Albert Popp introduceerde de term Biofotonen. Het is het “licht in onze cellen” en is verantwoordelijk voor de communicatie tussen de cellen. Biofotonen hebben door hun samenhang een controlerende, regulerende en ondersteunende werking. De Biofotonen onstaan door het natuurlijkproces dat we kennen als de fotosynthese. De Airnergy Stream bootst de fotosynthese na en daardoor kunnen de Biofotonen worden aangemaakt door het lichaam.

De frequenties van het licht van de Airnergy Stream werken rechtstreeks op de locatie en de cellen waar het wordt gebruikt. Dit bijzondere licht wordt verder getransporteerd in het lichaam en kan zo zijn werk ook elders in het lichaam uitvoeren.


Behandeling

De aangetaste lichaamsdelen kunnen naar behoefte twee tot vijf keer per dag worden behandeld, waarbij de toepassingsduur per lichaamsdeel varieert van 5 tot 15 minuten. Het apparaat wordt gewoon op het getroffen gebied geplaatst of vastgehouden. Overdosering kan niet.

De plaatselijke behandeling heeft, naast de lokale effecten, via de bloedsomloop ook nog een gezondheidsbevorderende invloed op verder gelegen weefsel en organen tot zelfs in het autonome zenuwstelsel. Daarnaast wordt het immuunsysteem plaatselijk aangesterkt voor een betere bescherming tegen schadelijke en lichaamsvreemde stoffen en die een afweerreactie uitlokken. Hierbij kun je denken aan virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, gisten, vrije radicalen maar ook gifstoffen uit het milieu of medicijnen.

De behandeling is mogelijk op de blote huid en via kleding, leer, gipsverband en zelfs via de benige delen van het lichaam (botten).


Wanneer zet je de Airnergy Stream in?

 •  Alle acute en chronische plaatselijke ongemakken en klachten aan bijvoorbeeld hoofd, armen, handen, rug/romp, benen, voeten

 • Gewrichtspijn als gevolg van kneuzingen, verstuikingen, artrose of artritis aan heupen, knieën,      schouders, ellebogen, tenen of vingers

 • Nuttig bij de behandeling van chronische rugpijn

 • Bij letsel zoals botbreuken, blauwe plekken, zweren en brand-, schaaf- of snijwonden

 • Aangetaste spieren, pezen en bindweefsel na verrekkingen of verstuikingen

 • Bij pijnlijke gespannen borsten of borstontsteking (Mastodynie)

 • Oorklachten van middenoorontsteking tot tinnitus

 • Bij acute of chronische bijholte- en voorhoofdsholteontsteking

 • Problemen met de ogen, oogziekten van ontsteking tot macula

 • Bij algemene huidklachten zoals acne of couperose

 • Bij acute en chronische hoofdpijn of migraine

 • Menstruatiekrampen

 • Spataderen

 • Littekenverklevingen

 • Tand- en kaakpijn

 • En nog veel meer...

Veel mensen gebruiken de Stream ook met succes op hun huisdieren!


Meer informatie over de Airnergy Stream: https://www.praktijkhetklooster.nl/product-page/airnergy-stream


De Airnergy Stream is complementair aan Airnergy Geactiveerde Zuurstoftherapie

De Airnergy-Stream is  een op zich staand apparaat als ook een aanvullend onderdeel van de Geactiveerde Zuurstoftherapie van Airnergy. 


De Airnergy Geactiveerde Zuurstoftherapie leidt tot een betere zuurstofbenutting (VO2) in het lichaam en bevordert de balans in het autonome zenuwstelsel. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gepatenteerd proces dat technologisch gebaseerd is op de natuurlijke processen tijdens fotosynthese in groene bladeren.

In het Airnergy-apparaat wordt zuurstof uit de lucht constant in zijn meer energetische toestand gebracht (singlet-zuurstof) - de fysiek actieve vorm van zuurstof die het lichaam kent. De zuurstofmoleculen worden dus geactiveerd. Bij deze activering komt een kleine fractie energie vrij, die gebonden wordt door watermoleculen. Deze watermoleculen worden samen met de normale atmosferische lucht via een neusadembril aan het lichaam aangeboden.


De geactiveerde zuurstoftherapie kan ziekten, hun duur, frequentie en effecten helpen verminderen. Doordat het lichaam minder energie gebruikt om zijn systeem te herstellen, kan de algemene vitaliteit en het welzijn toenemen.


Geactiveerde zuurstoftherapie verbetert meetbaar de longfunctie en het regulerend vermogen van het autonome zenuwstelsel. Het is ons belangrijkste controle- en reguleringscentrum dat ondergeschikte systemen controleert en reguleert, bijvoorbeeld het hormonale systeem, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, energieproductie, regeneratie- en herstelprocessen.

Forest_edited.jpg

A.M. van Dam en I. Frenken

10-03-2023

bottom of page