top of page
Zwemmen in de natuur

Kanker

Ondersteuning bij jouw behandeling

Hoe Airnergy kan ondersteunen bij kanker


Airnergy therapie, ook bekend als Geactiveerde Zuurstoftherapie, zorgt er voor dat de ingeademde zuurstof beter door het lichaam kan worden benut en bevordert daarmee de balans in het autonome zenuwstelsel. 

Airnergy is een innovatieve therapie die gebruik maakt van een de fotosynthese om de bestaande zuurstof in de lucht actiever te maken.

Ondersteuning met Airnergy bij de behandeling van kanker

Kanker is een complexe ziekte die het lichaam op verschillende manieren beïnvloedt. De behandelingen, zoals chemotherapie en bestraling, kunnen zwaar zijn en vaak gepaard gaan met bijwerkingen zoals vermoeidheid, energie afname, misselijkheid, verhoogd risico op infecties, hoofdpijnen en algehele malaise.

Airnergy therapie is geen vervanging voor deze behandelingen, maar kan een ondersteunende rol spelen in het beperken van de bijwerkingen en bijdragen aan de levenskwaliteit. 

Voordelen van Airnergy bij kanker:

 • Verhoogde Energie en Vitaliteit
  Airnergy therapie kan bijdragen aan meer energie doordat de zuurstofopname in het lichaam verbetert. 

 • Verbeterde Slaapkwaliteit
  Veel kankerpatiënten kampen met slaapproblemen. De ontspannende effecten van Airnergy therapie kunnen bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en het herstel tijdens de nacht.

 • Ondersteuning van het Immuunsysteem
  Een goed functionerend immuunsysteem is cruciaal voor het bestrijden van kanker. Door de algehele gezondheid en energie van het lichaam te verbeteren, kan Airnergy therapie indirect helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

 • Vermindering van Oxidatieve Stress
  Kankerpatiënten hebben vaak te maken met verhoogde oxidatieve stress, wat kan bijdragen aan verdere celschade. Airnergy therapie helpt de balans tussen vrije radicalen en antioxidanten in het lichaam te verbeteren.

 • Vermindering van lymfoedeem: Dit is een zwelling die kan optreden wanneer lymfevocht niet goed kan circuleren en zich ophoopt in de weefsels. Het komt vaak voor na de verwijdering van lymfeklieren tijdens kankerchirurgie. Met behulp van de Airnergy therapie én Airnergy Stream kan dit sterk verminderen.

Ervaringen van gebruikers

Veel gebruikers rapporteren positieve effecten van Airnergy bij de behandeling van kanker. Ze ervaren meer energie, meer kracht en vooral het algehele welzijn verbeterd. 

 

''Toen ik de diagnose kanker kreeg, stortte mijn wereld in. De chemotherapie putte me volledig uit; ik had geen energie meer om zelfs de simpelste taken te volbrengen. Ik kan in contact met Airnergy en ben het als ondersteuning gaan gebruiken. Na slechts enkele sessies merkte ik een aanzienlijke toename in mijn energieniveau. Ik kon weer korte wandelingen maken en voelde me minder uitgeput na mijn behandelingen. Het gaf me de extra kracht die ik nodig had in mijn herstelproces. De therapie verlichtte niet alleen mijn vermoeidheid, maar verbeterde ook mijn algemene welzijn. Dankzij Airnergy kreeg ik een stukje van mijn leven en vitaliteit terug. Het werd een essentieel onderdeel van mijn reis naar herstel. niezen, minder jeukende ogen en een verbeterd energieniveau.''

Hoe het werkt

De geactiveerde zuurstoftherapie maakt gebruik van een cruciaal proces in de natuur dat al miljoenen jaren bestaat, de fotosynthese. 

In het Airnergy-apparaat wordt zuurstof uit de lucht constant in zijn meer energetische toestand gebracht (singlet-zuurstof) - de fysiek actieve vorm van zuurstof die het lichaam kent. De zuurstofmoleculen worden dus geactiveerd. Bij deze activering komt een kleine fractie energie vrij, die gebonden wordt door watermoleculen. Deze watermoleculen worden samen met de normale atmosferische lucht via een neusadembril aan het lichaam aangeboden.

De toepassing van de therapie leidt tot een betere zuurstofbenutting (VO2) en bevordert de balans in het autonome zenuwstelsel.. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gepatenteerd proces dat technologisch gebaseerd is op de natuurlijke processen tijdens fotosynthese in groene bladeren.

De geactiveerde zuurstoftherapie kan ziekten, hun duur, frequentie en effecten helpen verminderen. Omdat het lichaam minder energie gebruikt om zijn systeem te herstellen, kan de algemene vitaliteit en het welzijn toenemen.

Geactiveerde zuurstoftherapie verbetert meetbaar de longfunctie en het regulerend vermogen van het autonome zenuwstelsel. Het is ons belangrijkste controle- en reguleringscentrum dat ondergeschikte systemen controleert en reguleert, bijvoorbeeld het hormonale systeem, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, energieproductie, regeneratie- en herstelprocessen.​

De effecten van geactiveerde zuurstoftherapie

 • Verbeterde stofwisseling

 • Meer energie

 • Beter slapen

 • Minder last van lymfoedeem

Wil je meer weten over Airnergy en hoe het jou kan helpen? 

Maak dan snel vrijblijvend een afspraak! We helpen je graag! 

Wandelen energie Airnergy herstel
AIRNERGY AvantGarde Cristal
Airnergy basis plus
Airnergy professional plus
Airnergy therapie
bottom of page