top of page

"Het geeft mij een betere kwaliteit van leven"

Wim Baan (72 jaar)

Mijn naam is Wim Baan en ik ben 72 jaar. Ik ben al enige tijd gepensioneerd en ik heb last van COPD. Ik doe het onderhoud aan huis en tuin overwegend zelf. Mijn belangrijkste hobby’s zijn gitaar spelen, fotograferen, videofilms maken en monteren, knutselen, wandelen en fietsen.
Tempo beperkt door de ademhaling

Mijn belangrijkste klacht is COPD. In een stabiele situatie is de bronchitis redelijk goed onder controle en kan ik vrij veel, maar ik wordt wel in het tempo beperkt door de ademhaling. Als ik weer een bacterie te pakken heb loopt dat enorm terug en dat resulteerde laatst in een ziekenhuisopname.
Ik ben in 2007 via internet in contact gekomen met de Geactiveerde Zuurstoftherapie van Airnergy. Om het uit te proberen heb ik eerst een aantal behandelingen gehad bij een therapeut. Dit beviel zo goed dat we er toen zelf een hebben gekocht bij ’t Klooster.

Mijn ervaringen

Ik heb goede ervaringen met de Airnergytherapie. Het geeft mij een betere kwaliteit van leven. Ik pas de therapie vaak toe in combinatie met de Bemermat. Het is zeker de investering waard. Het grote voordeel van zelf een toestel thuis hebben is uiteraard dat ik het kan gebruiken wanneer ik wil en dat er geen drempel is.

"Het geeft mij een betere kwaliteit van leven"
bottom of page