top of page

‘Veel minder klachten wat betreft de benauwdheid’

Helen Winters (17 jaar)

Mijn naam is Hèlen en ik heb last van bronchitis.

Mijn naam is Hèlen en ik heb last van bronchitis. Ik zit nog op school, ik doe de MBO-opleiding verpleegkundige niveau 4, ik zit nu in het 1e jaar. Naast mijn schoolopleiding heb ik als hobby’s lezen en puzzelen. 
 
Veel antibioticakuren

De aandoening die ik heb is steeds terug komende bronchitis. Dat is al begonnen toen ik 1 jaar was ongeveer. Ik heb daarvoor heel veel antibiotica kuren gehad, maar dat moest zo vaak, dat het eigenlijk niet meer helpt. Ik heb vroeger heel veel onderzoeken gehad in het ziekenhuis, maar er kwam nooit een duidelijke diagnose uit. Hierdoor konden ze er niet zoveel aan doen. Het is geen astma, maar ik heb wel iedere keer luchtwegproblemen. 
 
Airnergy

Toen ik 11 jaar was, ben ik in contact gekomen met een natuurgeneeskundig therapeut in Putten. Daar hebben ze mij behandeld. Een paar jaar geleden hebben ze mij geadviseerd om een Airnergy te gebruiken. Ze hadden deze daar toen ook net in gebruik en ging ik er ook daar aan. Zo merkte ik dat het hielp; dat ik er meer lucht van kreeg en minder moe was.  We hebben hem daarna zelf ook aangeschaft. Ik zit er iedere dag 20 minuten aan en nu heb ik daar heel veel baat bij gehad. Ik heb nu veel minder klachten wat betreft de benauwdheid. 
 
Mijn advies Geactiveerde Zuurstoftherapie is aan te raden aan mensen die ook luchtwegproblemen hebben, zodat zij ook minder klachten hebben en er veel gemak en verlichting van hebben.

‘Veel minder klachten wat betreft de benauwdheid’
bottom of page